About

2013-04-26 09.57.52

Intervensjon skrives av meg, Tom. Jeg arbeider til daglig som analysesjef i Maze Feedback, et IT og konsulentselskap som arbeider med å ta ut potensialet i store organisasjoner. Min lidenskap er spørsmålet om hva som driver mennesker. Jeg forsker mye på hva som driver meg selv, gjennom trening, selvutvikling og søken etter balanse i livet. I bloggen vil du finne noe personlig innhold, spesielt omhandlende min egen intervensjon fra overvektig og utrent til normalvektig og bedre trent. I hovedsak handler bloggen om mennesker generelt, noen ganger sett fra forskning på temaer, andre ganger fra spesifikke saker som engasjerer meg.

Hva er Intervensjon?
En blogg om utfordringene som ligger i vår natur når det kommer til å hente ut mer av oss selv. Hvordan vi kan bli bevisst utfordringene med å gjøre noe mer av oss, og hvordan vi kan håndtere utfordringene eller bruke dem til vår fordel. Enten det handler om helse, økonomi, studier, jobb eller trening. Fordi alt vi kan strekke oss etter krever en innsats av oss skal vi komme noe sted.

Hva er målet med innleggene?
Dele kunnskapen, som jeg tilegner meg gjennom egne erfaringer, egne studier og forskning, om utfordringene som ligger i vår natur. Det vil si hvordan vi kan bli bevisste på, og ta ut mer av vårt potensial i livet.

Hvordan forventer jeg å påvirke leseren?
Jeg har et ønske om å engasjere leseren rundt temaet, og gjøre han eller henne mer bevisst egne muligheter, og mulighetene i samfunnet. Forhåpentligvis også bruke noe av det jeg deler til sin egen fordel i fremtiden.

Følg intervensjon på Facebook: https://www.facebook.com/Intervensjon

-Tom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s