Oppsummering av 2012: Endelige resultater

Det var ett år unnagjort, det. Det føles som det har gått ekstremt fort. Selv om det har vært fullt av bra opplevelser og erfaringer. Eksempelvis mange dager med mentalt fokus for å holde meg til planlagt kosthold. Totalt i år ble det 144 treningsøkter, en haug av mil er løpt og mange kilo vekter (og kroppsvekt) er løftet. Kroppen veier 9 kilo mindre enn den gjorde for ett år siden. Den er i svært mye bedre forfatning, og jeg føler meg som et bedre menneske. I langt større grad i stand til å fortsette det jeg har begynt på. Dette til tross av en noe slurvete avslutning på året. Med sykdom kommer gjerne selvmedlidenhet og usunnhet. Dørstokkmila vokser, og jeg har i hvert fall kastet bort 5 mulige treningsøkter de siste 2 ukene. FYSJ OM FØY! Onsdag er det på’n igjen: NO EXCUSE 🙂

Jeg skal komme tilbake til målsetninger og planer for 2013. Her kommer den endelige grafiske fremstillingen av vekta mi uke for uke (y-akse til venstre). Søylene viser om jeg har gått opp eller ned siste uke, og hvor mye (vises på y-akse til høyre).

Image

Med det ønsker jeg alle et godt nytt år. Lykket til med mål og planer for 2013, og takk for lesing, innspill og kommentarer.

2 comments

  1. Bra jobbet i 2012! Du er streng med deg selv, jeg synes du skal være ekstrmt fornøyd. Du har gått ned nesten 10% i kg, du har trent nesten 40% av alle dagene i hele fjoråret. Du har brukt nye hull i beltet, og kjøpt deg nye klær i mindre størrelser. Du føler deg bedre, du har mer overskudd, du føler deg til og med som et bedre menneske totalt sett. Den følelsen kan ikke måles i hverken kilo, centimeter, mil eller fart!

    Mål for første halvdel av 2013 er satt for min del. Gleder meg til å lese om dine mål og planer for å nå dem!

    Godt nytt år!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s